Intelligence manager

Heb jij ruime praktijkervaring op het gebied van Management Consulting of Market Intelligence en ben jij een expert op het gebied van nieuwe onderzoeksmethoden en –instrumenten? Dan zijn we op zoek naar jou voor de functie van research manager.

Als research manager ben je verantwoordelijk voor het inbedden en innoveren van onze kennisbasis. Jij bepaalt in nauw overleg met de klant de juiste methodische aanpak voor maximale strategische impact. Je laat ons adviestalent floreren door hun marktanalyses te begeleiden en hun kennis en vaardigheden op het gebied van Market Intelligence en Management Consulting te verbreden.  

Jij bent op de hoogte van de nieuwste innovaties op het gebied van Market Intelligence en Management Consulting en hebt de ambitie om een vooruitstrevende denker te worden op dit gebied. Je weet jouw expertise op innovatieve wijze in te zetten in onze projecten en je bedenkt proactief ideeën voor de ontwikkeling van nieuwe Annalise proposities en operationele verbeteringen.  

Ben jij klaar voor Annalise? Ga naar onze vacatures

search our jobs